Forum KAWASAKI-FORUM.PL Strona Główna Portal
  Portal  •  Forum  •  Galeria  •  Mapa  •  FAQ  •  Szukaj  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Rejestracja  •  Zaloguj
Calendar 

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Zobacz poprzedni tematTen temat wyslacPokaz kto widzial ten tematTen temat zachowac jako filePrintable versionZaloguj się, by sprawdzić wiadomościZobacz następny temat
Autor Wiadomość
kamil1992

poland.gif
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 5:35 pm  Temat postu:  powazny problem gpz 305 Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

witam w kawasaki gpz 305 cos stuka w serwisie powiedzieli ze to korba ile na tym moge pojezdzic prawdo podobnie tam wal jest na łuzyskach nie na panewkach co z tym robic da sie na tym do konca sezonu pojezdzic a w zime cos z tym bym zrobił co robic doratcie mi nie orjentujecie ile do tego silnik kosztuje uzywany szukałem na alegro nigdzie niema

Strzelec Pleć:Mężczyzna Małpa OfflineOsobista galeria kamil1992Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
BOXTON

poland.gif
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:25 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Ciezki temat z ktorego twoj motocykl jest roku 1983? ile na tym mozesz pojezdzic niezadlugo:/ Ciezki temat z czesciami swoje lata ma i szczerze mowiac nie widzialem nigdy takiego egzemplarza, Ciezki temat kolego postaram sie cos znalezsc to dam znaka, pozdro

Kozirozec Pleć:Mężczyzna Kot OfflineOsobista galeria BOXTONZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
bubuDE

poland.gif
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 1:05 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Przewaznie w serwisie pracuja goscie ktorzy maja pojecie, co mowia. Jezeli oni osluchali Twojego bzyka i tak wyrokowali, to nie mozna na odleglosc stwierdzic ze jest inaczej.

Ryby Pleć:Mężczyzna Koń OfflineOsobista galeria bubuDEZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
BOXTON

poland.gif
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 2:25 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

http://moto.allegro.pl/item1163653196_kawasaki_gpz_ex_305_silnik_dokumenty.html tutaj masz silnik tylko bys musial bawic sie w przeszczepianie z czesciami max jest niema tego...

Kozirozec Pleć:Mężczyzna Kot OfflineOsobista galeria BOXTONZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
chewbacca

poland.gif
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 6:21 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Ja bym tym nie jezdzil, jak ci sie rozleci to zmieli wiecej czesci i silnik bedzie do wyrzucenia lub znacznie drozszej naprawy niz w tej chwili.

Blizniak Pleć:Mężczyzna Wąż OfflineOsobista galeria chewbaccaZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
kamil1992

poland.gif
PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 8:24 am  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

ja zadnego pukania nie słysze wkrencam silnik na wysokie obroty i nic nie puka a korbowud jak by sie rozwalal to było by cos słychac na pewno niewiem co wysłuchali w tym serwisie dalem im zeby zrobili iskre i zrobili poszedł alternator kupiłem uzywany i iskra jest zamontowali mi odpalili i stwierdzili ze cos puka prawdo podobnie korbowud ale ja nic niesłysze zadnego pukania tylko bardzo kopci na lewy cylinder a do serwisu nie dam bo wcale nie nieznają jak koledze robili uszczelniacze na aumotyzorach sprzodu to sirubke przecinakiem otkręcali więc co mam zrobic z tym kopceniem strasznie zre olej na lewy cylinder na prawym nawed dymka niepuszcza

Strzelec Pleć:Mężczyzna Małpa OfflineOsobista galeria kamil1992Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
BOXTON

poland.gif
PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 5:33 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Albo sa tacy zajebisci fachowcy ze slysza wsyztsko albo dno i chca Ciebie na siano wyrolowac:/ daj gdzie inndziej zobacz co powiedza z innego serwisu...

kamil1992

poland.gif
PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 7:06 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

dobra a jak go uspokojic z z tym olejem bo zre na lewy cylinder strasznie gdy jade to zamną chmura dymu znajomy mechanik go słuchał i nic nie słyszy zadnego pukania powiedział ze do tego kopcenia to uszczelniaczy na zaworach niema uszczelniacze jakies tam w internecie zem znalazl ale uszczelki pod głowice niemoge

BOXTON

poland.gif
PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 8:24 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

No napewno uszczelniacze do wymiany i dlatego chleje ci olej, a uszczelke wez zobacz tutaj http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/motodata,4939,kawasaki-gpz-305-b-belt-drive.html

kamil1992

poland.gif
PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 9:16 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

szukalem ale nic nieznalazłem jeszcze pujde do sklepu sie zapytam o uszczelke a uszczelniacze chyba od jakiegos samochodu sie dopasuje

BOXTON

poland.gif
PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 11:08 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Popisz po sklepach nieraz maja czesci ja kiedys kiedys mialem gilere sp 02 125cm i walnol mi cewko modol szukalem szukalem az wkoncu znalazlem i uszczelke tak samo musisz popisac wkoncu gdzies musza miec.

kamil1992

poland.gif
PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 7:41 am  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

pojde zapytam moze bendą mogli zamuwic

kamil1992

poland.gif
PostWysłany: Wto Sie 03, 2010 6:09 am  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

jeszcze jedno pytanko jak ustawic rozrząd w gpz 305

bubuDE

poland.gif
PostWysłany: Sro Sie 04, 2010 4:32 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Daj mi Twoj adres w sieci to wysle Ci ksiazke (ponad10MB).

Ryby Pleć:Mężczyzna Koń OfflineOsobista galeria bubuDEZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Zobacz poprzedni tematTen temat wyslacPokaz kto widzial ten tematTen temat zachowac jako filePrintable versionZaloguj się, by sprawdzić wiadomościZobacz następny temat

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat